Tämä osa tulikin yllättävän pian, normaalisti näin pian osia ei tule :'D Osa on jälleen kerran tönkkösösösönkkö, mutta yrittäkää kestää. :)

1801866.jpg

Töistä tultuaan Mary sai ylennyksen, sekä kauhean yskäkohtauksen. Räkää lensi sinne tänne syljen seassa, Mary pelkäsi saaneensa nuhakuumeen. Jos hän nyt sairastuisi, yskisi koko ajan, ei hän voisi ehkä tavata suurta ihastustaan Joonasta, ja tartuttaa häntä.

1801883.jpg

Mary päätti, että jos ei kerta voi tavata Joonasta, niin kai hän voisi soittaa hänelle. Joonas vastasi puhelimeen ja puhelivat noin pari tuntia putkeen, vaihtoivat kuulumisia jne. Pian he olivat jo hyvät ystävät, mutta Mary ei ollut saanut vielä ottaa lähempää kontaktia Joonakseen. Puhelun lopussa Mary pyysi Joonasta käymään luonaan, ihan vain hetkeksi.

1801898.jpg

Kun Joonas tuli käymään, Mary suorastaan hyppäsi tämän niskaan ja kävi toimeksi. Mutta jotain puuttui tunnelmasta. Oliko se puuttuva rakkaus? Eikö pelkkä ihastuminen riittänyt? Mary oli loppujen lopuksi sekavassa tilassa, hän ei tiennyt mitä teki. Kuitenkin hän päätti että ei kannattaisi jatkaa. Vaikka Joonas oli komea, mutta ei parhaimmasta päästä. Mary halusi varmasti komean ja unelmiensa miehen rinnalleen jatkaakseen sukua. Joonas ei sittenkään tuntunut sellaiselta.

1801914.jpg 

Mary sanoi Joonakselle että hänen oli aika lähteä. Maryn mielestä tämä "suhde" ei tuntunut oikealta. Kaikki oli sumeaa Maryn mielessä.

1801927.jpg

Aurinko oli jo korkealla kun Maryn oli aika lähteä töihin. Hän oli kylläkin yskinyt koko viime yön, hänellä oli todennäköisimmin nuhakuume. Mary otti pari buranaa keittiön laatikosta ja hetti ne suuhunsa, toivoen että se jotenkin auttaisi asiaa. Hän toivoi että saisi töissä taas ylennyksen, olihan hän sentään kerännyt tarvittavat karisma pisteet.

1801929.jpg<- anteeksi huono kuva...

Nyt jo toisena työpäivänä Mary sai potkut. (yllätysyllätys, väärin vastatun urakysymyksen ansiosta) Mary oli hieman tolaltaan, hän oli vain ehdottanut pomollensa pientä firman laajennusta. No elämä on mitä on, onneksi Mary oli saanut n 5000 simeleonia kasaan, lähteäkseen pienelle lomalle.

1801979.jpg<- anteeksi taas :<

Kun Mary pääsi sisälle hänen itsehillintänsä petti. Hän itki kyyneltankit tyhjiin ja loppujen lopuksi raivosi koko maailmalle. Muutama kirosanakin suusta lensi, mikä ei ollut kovin Maryn tapaista, mutta pitäähän sitä joskus vähän irrotella. Mary käväisi suihkussa ja riensi puhelimen luo.

1802010.jpg

Mary soitti Unelmienloma - palveluun ja varasi loman kauko-idästä. (kirjotetaanko se noin:'D) Lomakohteen majapaikka oli Takemizu-kylän Viheltävän vesiliskon tupa. Mary piristyi jo pelkästä soitosta, ajatella, hän pääsisi ulkomaille!

1802020.jpg

Pian kun kaikki kimpsut ja kampsut oli pakattu oli jo taksi kaarannut pihaan. (anteeksi sekoitus, edellisessä kuvassa oli yö ja nyt tässä on päivä. sekavaa, anteeksianteeksi!) Mary oli silti vieläkin hieman apealla tuulella mutta se ei estänyt häntä lähtemästä upealle lomalle! Tai ainakin niin Mary ajatteli. Vaikka matka perille asti tulisi olemaan pitkä se ei haitannut  edelleenkään Marya. Hän lähtisi matkaan, sillä sipuli.

 

 Anteeksianteeksisorisori taas osan lyhyys. Vuodatus lataa aika kauan minulla joka kerta kun laitan kuvan galleriaan, joten aika menee pitkäksi. Teen uuden osan niiiin pian kuin mahdollista, sen takia koska osasta tuli näin kakan lyhyt :< sorisorisori armoa armoa..! Nii juu, kommenttia laittakaa :>